it Zöldnet

    2012. március 14. – Felhívás Megújuló Energia Központba betelepülő vállalkozások, civil szervezetek számára (2012-03-14 - )

A betelepülő szervezetek kedvezményesen juthatnak a központ szolgáltatásaihoz, bérleti díjat nem kell fizetni, csak a rezsi és a fenntartás költségeit.

 

A betelepülő szervezetek kedvezményesen juthatnak a központ szolgáltatásaihoz, bérleti díjat nem kell fizetni, csak a rezsi és a fenntartás költségeit.

Alapkövetelmények a betelepülő szervezet számára:

- megújuló energia területen, vagy ahhoz szorosan kapcsolódva tevékenykedjen, ez a szervezet alaptevékenységei között (alapító okirat, alapszabály, társasági szerződés) fel is legyen tüntetve,

- rendelkezzen megújuló energia területen már megvalósított referenciaprojekttel,

- helyi vagy térségi munkaerő foglalkoztatása,

- vállalkozás esetén legfeljebb KKV méret.

 

Előnyt jelent a bírálatnál:

- innovációs tevékenység,

- a MEK tevékenységéhez illeszkedő közhasznú, információs illetve demonstrációs tevékenység felvállalása megújuló energia területen,

- a foglalkoztatottak között igazolható a felsőfokú végzettségűek magas aránya,

- a központba betelepülő vagy már betelepült szervezetekkel való együttműködés.

A beköltözés 3 hónapos próbaidő után éves időtartamokra meghosszabbítható.

 

Az igények benyújtása 2012. május 31-ig folyamatos, a beköltözéshez szükséges kérelmet kizárólag írásban, a posta@zoldnet.hu e-mail címen lehet igényelni.

Az igényeket független szakmai bizottság bírálja el, a beérkezések függvényében évente folyamatosan, akár több alkalommal is.

További információkért keressen minket bátran a megadott email címen, vagy a 20/5516112-es, és a 20/3144686-os mobilszámon.